Elbow voor een concert naar de Ziggo Dome en Vorst Nationaal

Elbow
Elbow voor een concert naar de Ziggo Dome en Vorst Nationaal
Door op De Britse band Elbow kondigt vandaag aan dat ze in 2020 voor een concert naar de Ziggo Dome en Vorst Nationaal zullen komen. De tour staat in het teken van hun achtste album 'Giants of All Sizes'.

Elbow werd in 1997 opgericht en in 2001 verscheen het debuutalbum 'Asleep in the Back'. Door de jaren heen werd de band steeds bekender en hebben ze in steeds grote zalen en festivals opgetreden. Met hun laatste album tikt de band andere muzikale en tekstuele stijlen en thema's aan.

Het concert vindt in Nederland vindt plaats op 24 maart 2020. Tickets kosten €40,- tot €50,- en zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 26 september om 10:00. Tickets voor het concert van Elbow in de Ziggo Dome koop je via deze link.

Op woensdag 25 maart staat Elbow in Vorst Nationaal. Tickets voor dit concert kosten tussen de €42,44 en €53,64. Ook deze gaan in de verkoop op 26 september om 10:00. Tickets voor het concert van Elbow in Vorst Nationaal koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel deze hier in voor het concert in de Ziggo Dome en hier voor het concert in Vorst Nationaal.
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Elbow in Ziggo Dome
Tickets Elbow
KIES TICKET
di 24 mrt
Elbow
Ziggo Dome, Amsterdam
di 24 mrt
Elbow
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 40,00 - 50,00
wo 25 mrt
Elbow
Vorst Nationaal, Brussel
€ 42,44 - 53,64
Melanie Martinez

MELANIE MARTINEZ BRENGT HAAR 'K12' TOUR NAAR... Melanie Martinez brengt haar 'K12' tour naar Ancienne Belgique en 013! Op 9...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: SIMPLY RED, GREEN DAY... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.