Hologramshow Whitney Houston naar Afas Live, Bozar en Capitole

Whitney Houston
Hologramshow Whitney Houston naar Afas Live, Bozar en Capitole
Door larissapronk op 18 september 2019 - 10:45 De hologramshow van Whitney Houston komt ook naar Nederland en België! Op 12 maart 2020 zal de show te zien zijn in Bozar in Brussel, op 13 maart 2020 in AFAS Live in Amsterdam en op 14 maart 2020 in Capitole in Gent.

Afgelopen dinsdag maakte de productiemaatschappij BASE Hologram het voorlopige tourschema bekend. Tijdens de show zal naast de hologram van Whitney, ook een liveband, achtergronddansers en zangeressen aanwezig zijn. Base Hologram zit ook achter de hologram-tour van Buddy Holly en Roy Orbison. Deze doet in oktober het Martiniplaza, Bozar en Rai Theater aan.

Whitney Houston was een Amerikaanse zangeres en actrice. Volgens Guiness World Records was ze de vrouwelijke zangeres met de meeste prijzen allertijden en is ze een van de bestverkopende artiesten ooit. Ze is bekend van hits als 'I Will Always Love You', 'I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me)' en 'Could I Have This Kiss Forever'. Op 11 februari 2012, ze was toen 48 jaar oud, werd de zangeres dood gevonden in een badkuip in het Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills. Volgens de lijkschouwer stierf ze door verdrinking, mogelijk na het krijgen van een hartaanval door een medisch probleem en het gebruik van drugs.

Informatie over de prijzen en de verkoop van de tickets is nog niet bekend, maar laat vast niet lang op zich wachten.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg

DRAGONFORCE OOK RICHTING TIVOLIVREDENBURGDe Engelse powermetalband Dragonforce kondigde eerder al een concert aan in...

AFAS Live

DANNY VERA IN 2020 NAAR AFAS LIVE Danny Vera maakte gisterenavond bekend dat hij in 2020 voor een concert...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.