Noisecontrollers viert 200e release met december-show in 013

Noisecontrollers
Noisecontrollers viert 200e release met december-show in 013
Door johnnyd op 17 september 2019 - 16:37 Hardstyle-boegbeeld Noisecontrollers (alias Bas Oskam) bestaat bijna 15 jaar en brengt binnenkort zijn 200e release uit. Die gedenkwaardige mijlpaal wordt op zaterdag 28 december gevierd met een show van Noisecontrollers & Friends in de grote zaal van 013.

Met 200 releases heeft Noisecontrollers één van de meest omvangrijke oeuvres in de hardstyle opgebouwd.Tijdens de speciale avond in 013 zullen ook optredens te zien zijn van Wildstylez, Bass Modulators, Audiotricz, Devin Wild, NCBM live en DJ Kasparov.

Noisecontrollers wordt in 2005 opgericht door Bas Oskam en Arjan Terpstra, die in 2013 opstapt. Met 'Ctr.Alt.Delete' (2009) en anthems voor festivals als In Quontrol, Bassleader en Defqon breekt Noisecontrollers door.

Op dinsdag 24 september om 10.00 uur begint de voorverkoop voor de show in 013. Via deze link zorg je dat je aanwezig bent bij Noisecontrollers in 013. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan je hier instellen.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Fred van Leer

FRED VAN LEER VIERT ZIJN VERJAARDAG VOLGEND JAAR IN...Vandaag is bekend gemaakt dat Fred van Leer zijn verjaardag groots gaat...

rob de nijs

ROB DE NIJS HEEFT PARKINSON EN DOET NOG ÉÉN TOURNEE Rob de Nijs zal na bijna zestig jaar het optreden voor gezien moeten...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.