Virtuele popster Hatsune Miku komt naar Ziggo Dome

Hatsune Miku
Virtuele popster Hatsune Miku komt naar Ziggo Dome
Door op Hatsune Miku staat op vrijdag 24 januari 2020 in de Amsterdamse Ziggo Dome. De show is onderdeel van de 'Hatsunu Miku Expo' tour, een wereldwijde reeks concerten van de virtuele popster uit Japan. Op het podium wordt ze begeleid door een live band, het optreden komt verder tot stand met behulp van geavanceerde projectietechnologie.

De shows worden vergezeld door fan-bijeenkomsten en kunsttentoonstellingen rond het fenomeen Hatsune Miku. De Hatsune Miku Expo doet in totaal vijf Europese steden aan, dit zijn de data:

11 januari 2020: London, O2 Brixton Academy
16 januari 2020: Parijs, Zénith
20 januari 2020: Berlijn, Verti Music Hall
24 januari 2020: Amsterdam, Ziggo Dome
28 januari 2020: Barcelona, Sant Jordi Club

Hatsune Miku is ontwikkeld in Japan. Ze is een fictief 16-jarig meisje met blauw haar en een synthetische stem. Tijdens optredens wordt ze tot leven gewekt middels 3D-technologie en haar repertoire wordt volledig gecreëerd door individuele makers, wat haar tot de eerste 'crowd-created' virtuele popster maakt. Hatsunu Miku werkte al samen met Lady Gaga en Pharrell Williams. Het spektakel verkoopt wereldwijd zalen uit.

De kaartverkoop voor de show in Amsterdam start volgende week vrijdag 27 september om 10.00 uur via Ticketmaster. Tickets gaan vanaf € 53,90 in de verkoop. Via deze link koop je tickets voor Hatsune Miku in de Ziggo Dome.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel dan hier in dat je een mailtje ontvangt als de kaartverkoop voor Hatsune Miku in de Ziggo Dome begint.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Hatsune Miku in Ziggo Dome
Tickets Hatsune Miku
KIES TICKET
vr 24 jan
Hatsune Miku Expo 2020 Europe Tour
Ziggo Dome, Amsterdam
vr 24 jan
Hatsune Miku Expo - VIP Package
Ziggo Dome, Amsterdam
rob de nijs

ROB DE NIJS HEEFT PARKINSON EN DOET NOG ÉÉN TOURNEE Rob de Nijs zal na bijna zestig jaar het optreden voor gezien moeten...

Dotan

DOTAN MET NIEUW ALBUM IN 2020 OP TOUR LANGS ZES... Dotan gaat weer op tour in Nederland. Het is meer dan 4 jaar geleden dat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.