Josh Ritter komt weer naar Nederland

Josh Ritter
Josh Ritter komt weer naar Nederland
Door larissapronk op 13 september 2019 - 16:20 Josh Ritter komt weer naar Nederland! Op zondag 3 november geeft Josh een exclusief concert in de Nieuwe Kerk in Haarlem. Ook zal de Amerikaanse zanger te zien zijn op zaterdag 2 november op het festival Take Root in Groningen.

Artiesten als Erin Rae, Willie Watson, Caroline Spence, Lera Lynn en meer zullen ook te zien zijn op Take Root. Hier vind je al onze Take Root 2019 informatie.

Eerder dit jaar was Josh al te zien in het Paradiso in Amsterdam op de Vierdaagse feesten in Nijmegen. Een link naar ons fotoverslag van de Vierdaagse feesten vindt je hier.

Josh Ritter is een Amerikaanse singer-songwriter, muzikant en schrijver. Op zijn achttiende begon hij met het schrijven van liedjes en in 1999 kwam zijn eerste cd met als titel 'Josh Ritter' uit. In 2019 bracht hij zijn album 'Fever Breaks' uit.

In november geeft Josh Ritter de volgende optredens in Nederland:
02-11-2019 - Take Root - De Oosterpoort, Groningen (tickets)
03-11-2019 - Joe Ritter - Nieuwe Kerk, Haarlem (tickets)

Tickets voor het concert van Josh Ritter op zondag 3 november in de Nieuwe Kerk in Haarlem kosten €44,50. Tickets voor het festival Take Root kosten €53,60. De tickets van beide evenementen zijn al verkrijgbaar via de bovenstaande links.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



the 1975

THE 1975 IN 2020 RICHTING ZIGGO DOME EN LOTTO ARENAZojuist is bekendgemaakt dat The 1975 naar Nederland en Belgie komt voor...

Willem The Opposites

WILLEM GEEFT GRATIS CONCERT IN DE PASSAGE ONDER HET... Om zijn tour "Man in Nood" af te sluiten geeft Willem de Bruin ofwel Willem...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.