Supergrass geeft een extra concert in Paradiso

supergrass
Supergrass geeft een extra concert in Paradiso
Door larissapronk op 13 september 2019 - 11:13 De Britse rockband Supergrass geeft een extra show op 8 februari in het Paradiso in Amsterdam! Afgelopen week werdbekend gemaakt dat ze op 7 februari 2020 naar Nederland komen voor een concert in Paradiso. Dit concert raakte heel snel uitverkocht. Genoeg reden voor een extra show een dag later! De kaarverkoop voor dit concert is per direct gestart.

De Britse alternatieve rockband Supergrass uit Oxford treedt weer samen op voor het eerst sinds negen jaar. De band is bekend van hits als 'Alright' en 'Pumping On Your Stereo'. Sindsdien zijn de vier bandleden Rob Coombes, Gaz Coombes, Mick Quinn en Danny Goffey niet meer weg te denken uit de hitlijsten en muziekindustrie.

Overzicht data:
07-02-2020 - Paradiso, Amsterdam (tickets) - uitverkocht
08-02-2020 - Paradiso, Amsterdam (tickets)

Tickets voor het concert van Supergrass op 8 februari kosten €33,- en zijn nu al verkrijgbaar. Via deze link regel je dat je aanwezig bent bij het extra concert van Supergrass in Paradiso.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Vandenberg's Moonkings

VANDENBERG’S MOONKINGS MET JUBILEUMTOUR DOOR NEDERLAND Vandenberg’s Moonkings bestaat dit jaar vijf jaar en dat viert de...

Vorst Nationaal news

PARKWAY DRIVE NAAR VORST NATIONAAL BRUSSEL De Australische band Parkway Drive kondigt een Europese tournee aan als...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.