Tip: Slaap in een luxe vakantiepark op Best Kept Secret 2020

Best Kept Secret Festival sfeer 2017 natuur Beekse Bergen Hilvarenbeek
Tip: Slaap in een luxe vakantiepark op Best Kept Secret 2020
Door sjoertb op 13 september 2019 - 13:39 Op het terrein van de Safaripark Beekse Bergen vindt op 12, 13 en 14 juni 2020 de achtste editie van het festival Best Kept Secret plaats. Je kunt hier overnachten in een tent op de camping, máár overnachten op Vakantiepark Beekse Bergen óf Safari Resort Beekse Bergen (nog luxer) kan ook.

Lekker wakker worden in een luxueuze accommodati? Het kan. In alle weelde goed slapen, daarna volledig sereen een ontbijtje maken om vervolgens optimaal te kunnen feesten, is natuurlijk een succescombi.

Best Kept Secret 2020
Na zeven keer eerder een geslaagd evenement neer te zetten, is Best Kept Secret geen groot geheim meer. Het festival bij de Beekse Bergen staat garant voor een ontspannen feestweekend waarbij het aan niets ontbreekt. Je krijgt een gevarieerd aanbod aan muziek, spannende artiesten en verrukkelijk eten en drinken voorgeschoteld. Ook wordt er een duit in het zakje gedaan ten aanzien van duurzaamheid. Want de prachtige bosrijke locatie wordt graag in ere gehouden. Zowel Vakantiepark Beekse Bergen als het Safari Resort Beekse Bergen liggen nabij het festivalterrein. Dit betekent dat je niet per se in een tent hoeft te slapen!

Vakantiepark of Resort Beekse Bergen?
Wie lekker uitgeslapen wil feesten kiest dus voor één van de twee. Vakantiepark Beekse Bergen ligt iets verder van het festivalterrein, maar is met 10 minuten rijden nog steeds vlakbij. Hier slaap je in gave jungalows.

Wil je nog meer luxe of dichterbij het festivalterrein slapen? Dan kies je voor Safari Resort Beekse Bergen. De prachtige luxe lodges, boomhutten of safaritenten liggen op loopafstand van het festival. Reserveer je accommodatie bij Beekse Bergen wel op tijd!

Eén ding is zeker: gehannes met tentstokken is passé. Nog een ander voordeel van zo luxueus slapen, is dat je zelf beslist wanneer je de gezellige drukte van het festival opzoekt. En wil je tussendoor een uiltje knappen? Dan keer je eenvoudig en snel terug naar je weelderige stulpje te midden van het groen.

Voor wie niet in een tentje wil
Alle accommodaties bieden ruimte aan vier tot zes personen. Voor grote vriendengroepen die samen onder één dak willen verblijven, is er op Vakantiepark Beekse Bergen de Groepsbungalow Plus voor zestien personen of de Groepslodge voor veertien festivalgangers. Naast meerdere slaap- en badkamers beschikt de Groepslodge eveneens over een vierpersoons sauna en een stortdouche. Ook in de kleinschaligere chalets, bungalows en boomhutten komt de luxe je tegemoet. Zo is een volledig uitgeruste keuken met een combimagnetron, een vaatwasser en een koffiezetapparaat een vanzelfsprekendheid. Evenals een eigen douche en alle andere sanitaire gemakken. Ook in sommige kleinere verblijven is een ruim bad en een privé sauna voorhanden. Verblijf je in een boomhut op het resort dan krijg je daar nog een prachtig zicht over de savanne bij.

Overweldigend feesten tot wanneer je wilt, luxueus slapen én wakker worden aan de rand van het Victoriameer of aan de bosrand is misschien wel de beste Best Kept Secret ervaring ever.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Birds That Change Colour

LINE-UP ROOTZZ FESTIVAL COMPLEET MET O.A. BIRDS THAT...De line-up van de derde editie van het ROOTZZ festival in MEZZ is met viertal...

XavlegbmaofffassssitimiwoamndutroabcwapwaeiippohfffX

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR... Een logo als een takkenbos en een onuitspreekbare naam. De Zuid-Afrikaanse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.