Winnen: 2x2 kaarten voor XavlegbmaofffassssitimiwoamndutroabcwapwaeiippohfffX in Baroeg

XavlegbmaofffassssitimiwoamndutroabcwapwaeiippohfffX
Winnen: 2x2 kaarten voor Xavlegbmaofffassssit- imiwoamndutroabcwapwaeiippohfffX in Baroeg
Door sjoertb op 12 september 2019 - 12:56 Een logo als een takkenbos en een onuitspreekbare naam. De Zuid-Afrikaanse band 'XavlegbmaofffassssitimiwoamndutroabcwapwaeiippohfffX' neemt daarmee het genre flink op de hak maar speelt live wel een vette pot brute death/goregrind! Volgende maand komt de groep naar Nederland voor een show in Baroeg in Rotterdam en het metalfestival Herrie in Alkmaar.

Op 13 oktober vindt het concert in Baroeg plaats. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven! De bands Stillbirth, Obsolete Incarnation en Placenta Powerfist spelen er ook.



Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'XavlegbmaofffassssitimiwoamndutroabcwapwaeiippohfffX'.

Deze winactie loopt tot en met 18 september.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Birds That Change Colour

LINE-UP ROOTZZ FESTIVAL COMPLEET MET O.A. BIRDS THAT...De line-up van de derde editie van het ROOTZZ festival in MEZZ is met viertal...

45ACIDBABIES

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR 45ACIDBABIES IN ALTSTADT Hard en ongegeneerd vies. De 4-mans garage elektropunk formatie uit Utrecht:...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.