FKA twigs met Magdalene Tour naar Nederland en België

Down The Rabbit Hole Fka Twigs
FKA twigs met Magdalene Tour naar Nederland en België
Door brittcrooswijk op 10 september 2019 - 11:18 De Britse FKA twigs heeft een Europese tournee aangekondigd en zal hiermee het Amsterdamse Carré en Koninklijk Circus in Brussel aandoen.

In oktober brengt ze haar tweede album 'Magdalene' uit. FKA twigs brak in 2014 door met 'LP1' dat een avant-gardistische mix van elektronica, R&B en triphop liet horen. Die plaat leverde haar een nominatie op voor de prestigieuze Britse Mercury Prize. Ze speelde op festivals als Down The Rabbit Hole en PITCH en heeft twee keer opgetreden in een uitverkochte Paradiso.

Overzicht data:
02-12-2019 - Koninklijk Circus, Brussel (tickets)
03-12-2019 - Koninklijk Theater Carré, Amsterdam (tickets)

De verkoop voor de concerten start op vrijdag 13 september om 10:00. Tickets kosten tussen de €34,88 en €56,-. Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel deze hier in voor het concert in Brussel en hier voor het concert in Amsterdam.




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Mainstage Den Bosch

NIEUW AFAS-GROTE PODIUM DEN BOSCH HEET MAINSTAGEDe plannen rond de nieuwe concertzaal in Den Bosch beginnen vorm te krijgen....

Melkweg nieuwe logo

K-POP ACT THE ROSE VOOR CONCERTEN NAAR AMSTERDAM EN... De populaire K-Pop act The Rose gaat opnieuw op tour. Vorig jaar werd de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.