James Arthur naar TivoliVredenburg en Koninklijk Circus

James Arthur
James Arthur naar TivoliVredenburg en Koninklijk Circus
Door op James Arthur wordt maandelijks 22 miljoen keer beluisterd op Spotify. Op YouTube heeft hij inmiddels meer dan 1,5 miljard views. Zijn album Back from the Edge uit 2016 kwam rechtstreeks op nummer 1 in de Britse hitlijsten terecht en werd wereldwijd platina. In september start James Arthur aan een uitverkochte tournee door de Verenigde Staten, gevolgd door een eveneens uitverkochte tournee door Groot-Brittannië in oktober. In diezelfde maand komt ook zijn nieuwe album uit. Na het Britse continent is ook Europa aan de beurt. In februari staat James Arthur in het Koninklijk Circus in Brussel en TivoliVredenburg te Utrecht. Dit op 17 en 21 februari.

De Engelse zanger James Arthur zette zichzelf in 2012 op de kaart door tv-talentenjacht The X Factor te winnen met het nummer Impossible (een cover van Shontelle). Maar zijn echte doorbraak kwam vier jaar later met de single Say You Won’t Let Go: het nummer werd een van de vijftig grootste hits uit de geschiedenis van de Nederlandse Top 40 en heeft op YouTube inmiddels bijna 1 miljard (!) views.

James Arthur doet de volgende concerten:
17-02-2020 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
21-02-2020 - Koninklijk Circus, Brussel (tickets)

Tickets voor deze concerten van James Arthur gaan op vrijdag 13 september om 10:00 uur in de voorverkoop. Aanwezig zijn kost je ongeveer 33 euro. Via deze link koop je tickets voor James Arthur in TivoliVredenburg en hier kan je terecht voor zijn concert in het Koninklijk Circus.

Wil je een emailtje ontvangen als de kaartverkoop gaat beginnen? Dit kan je op Podiuminfo instellen. Stel hier je ticketreminder in voor het concert in Utrecht en hier voor de show in Brussel.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets James Arthur in TivoliVredenburg
Tickets James Arthur
KIES TICKET
ma 17 feb
James Arthur
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 33,10
vr 21 feb
James Arthur
Koninklijk Circus, Brussel
raketkanon

BELGISCHE NOISEBAND RAKETKANON NEEMT AFSCHEID MET...Stoppen op het hoogtepunt. Er zijn maar weinig bands die dat durven. De...

TivoliVredenburg

JAMIE CULLUM MET NIEUWE TOURNEE LANGS BRUSSEL EN... Vijf jaar na zijn laatste album ‘Interlude’ is Jamie Cullum eindelijk terug!...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.