Patrick Watson naar Utrecht en Brussel

Patrick Watson
Patrick Watson naar Utrecht en Brussel
Door op Het gemis van Patrick Watson, die na de release van zijn prachtplaat ‘Love Songs For Robots’ (2015) van de radar verdween, duurt intussen al enkele jaren. Maar vandaag kondigt hij zijn langverwachte terugkeer aan! Met nieuw werk onder de arm en een nieuwe tournee die Nederland en België aandoet. Op 8 maart 2020 staat Patrick Watson op de planken van het Koninklijk Circus in Brussel. Een dag later, 9 maart dus, is TivoliVredenburg in Utrecht aan de beurt.

Op dit moment heeft TivoliVredenburg het concert nog niet aangekondigd, maar op de tourpagina van Patrick Watson is deze al wel te vinden.

De in Californië geboren en in Montréal gevestigde Patrick Watson kennen we vooral van zijn wondermooie stem, zijn prachtige poëzie en dat tikje gekheid dat hem zo onweerstaanbaar maakt. Met een sound die aanleunt bij Antony & The Johnsons en Angus & Julia Stone creëert hij een unieke sfeer, op de grens tussen romantische folk en zweverige pop.

Tickets voor het concert in het Koninklijk Circus in Brussel gaat op vrijdag 6 september om 10:00 uur in de voorverkoop. Via deze link koop je tickets voor het concert in Brussel. Een kaartje kost je 29, 43 euro. Het is de verwachting dat de verkoop van het concert in TivoliVredenburg ook begint op vrijdag 6 september. Hier bestel je tickets voor Patrick Watson in TivoliVredenburg.

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop voor de concerten van Patrick Watson begint? Hier stel je een ticketreminder in voor Brussel en Utrecht.
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Patrick Watson in Koninklijk Circus
Tickets Patrick Watson
KIES TICKET
zo 08 mrt
Patrick Watson
Koninklijk Circus, Brussel
ma 09 mrt
Patrick Watson
TivoliVredenburg, Utrecht
Melkweg nieuwe logo

AMERIKAANSE RAPPER J.I.D. TERUG NAAR NEDERLAND VOOR...Na zeer succesvolle shows op DOUR en WOO HAH! 2019, komt de Amerikaanse...

average white band

AVERAGE WHITE BAND STELT TOUR UIT NAAR MEI 2020 De Nederlandse tournee van de Schotse funk- en soulband Average White Band...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.