Lewis Capaldi in februari terug naar België en Nederland

Lewis Capaldi
Lewis Capaldi in februari terug naar België en Nederland
Door op De Schotse zanger Lewis Capaldi is hot. Hij verkocht meer dan 90.000 tickets voor zijn eigen headliner shows, vergaarde meer dan 330 miljoen streams en heeft in zijn nog korte carrière 3 nummer 1 hits in de UK op zijn naam staan. Niet verwonderlijk dat de concerten van Capaldi in La Madeleine en TivoliVredenburg komende oktober al helemaal uitverkocht zijn. Reden genoeg voor een nieuwe tour in februari langs nog grotere zalen.

Op dinsdag 11 februari staat Lewis Capaldi in de Vorst Nationaal in Brussel en twee dagen later, 13 februari dus, is de Afas Live in Amsterdam aan de beurt. Tickets voor beide concerten gaan vrijdag 6 september in de voorverkoop. Een kaartje voor het concert in Vorst Nationaal kost 34,61 euro en is via deze link te koop. Tickets voor Lewis Capaldi in Afas Live koop je hier. In Amsterdam kost toegang tot het concert 35,84 euro.

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen! Hier stel je een reminder in voor Lewis Capaldi in Vorst Nationaal en hier kan je terecht voor een reminder voor Lewis Capaldi in Afas Live.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Lewis Capaldi in Vorst Nationaal
Tickets Lewis Capaldi
KIES TICKET
di 11 feb
Lewis Capaldi
Vorst Nationaal, Brussel
€ 34,61
do 13 feb
Lewis Capaldi
AFAS Live, Amsterdam
agnesobelnews

NIEUWE TOURNEE AGNES OBEL LANGS GRONINGEN, UTRECHT,...Agnes Obel gooit al jaren hoge ogen als componiste, zangeres én pianiste: dat...

The Dirty Daddies

THE DIRTY DADDIES KOMT MET FLINKE TOUR LANGS O.A.... De Nederlandse mash-up band The Dirty Daddies komt aanstaande winter met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.