Europese tour brengt James Blunt naar Vorst Nationaal en AFAS Live

review: James Blunt - 6/11 - AFAS Live James Blunt
Europese tour brengt James Blunt naar Vorst Nationaal en AFAS Live
Door Cartman91 op 30 augustus 2019 - 12:06 Singer-songwriter James Blunt komt in het voorjaar van 2020 met een Europese tour. Met The Afterlove tour komt de Brit ook naar België en Nederland toe.

De aftrap van de tour wordt gegeven in het Engelse Birmingham op 14 februari, 25 februari is België aan de beurt waar het concert in Vorst Nationaal gehouden wordt. Enkele dagen later (28 februari) staat hij ook in Nederland op het podium, dan in AFAS Live.

Tickets gaan vanaf 6 september om 10 uur in in de voorverkoop. Een kaartje in België kost je tussen de 50,28 en 72,68 euro, In Amsterdam ben je 51,52 euro kwijt aan een kaartje.

Meld je aan voor onze ticketreminder om er zeker van te zijn dat je er op tijd bij bent wanneer de kaartverkoop in Nederland van start gaat!




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Eurovisie Songfestival 2020 news

HET EUROVISIE SONGFESTIVAL WORDT IN ROTTERDAM GEHOUDENNa een lange (en enigszins spannende) race om het kandidaatschap is het hoge...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. SLIPKNOT,... Het is vakantie, er worden dus minder concerten aangekondigd dan normaal....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.