In the picture: Lowlands, Sziget, Alan Parsons Live Project, Prophets Of Rage en A Day To Remember

Tamino - Lowlands news_groot
In the picture: Lowlands, Sziget, Alan Parsons Live Project, Prophets Of Rage en A Day...
Door Cartman91 op 21 augustus 2019 - 12:38 Afgelopen week waren er weer genoeg festivals en concerten waar onze razende reporters ter plaatse waren om mooie kiekjes te schieten. Hieronder ons wekelijkse overzicht met dit keer Lowlands, Sziget, Alan Parsons Live Project, Prophets Of Rage en A Day To Remember.


Lowlands (vrijdag)

Royal Blood (foto: Anne-Marie Kok)


Afgelopen weekend Stond de 26ste editie van Lowlands op het programma. Op de eerste dag stonden onder meer Donnie, Jungle, Anne-Marie, De Staat en Royal Blood op het podium. Kijk hier voor het volledige fotoverslag van dag één van Lowlands.


Lowlands (zaterdag)

Billie Eilish (foto: Anne-Marie Kok)


Op de tweede dag van het festival stonden onder meer My Baby, Dermot Kennedy, Anderson .Paak, Twenty One Pilots en Billie Eilish geprogrammeerd. Voor het volledige verslag van de zaterdag van Lowlands neem je hier een kijkje.


Lowlands (zondag)

A$AP Rocky (foto: Anne-Marie Kok)


Op de slotdag van Lowlands kon je genieten van onder andere James Blake, Bear's Den, Franz Ferdinand, Tame Impala, New Order en de meest besproken artiest van deze Lowlands editie A$AP Rocky. Bekijk ook het complete verslag van de slotdag van Lowlands.


Sziget (Hongarije, woensdag)

Ed Sheeran (foto: Andrea Roell)


Sziget is een van de grootste festivals van Europa. Dit zevendaagse festival vindt jaarlijks plaats in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Op dag één stonden onder meer Michael Kiwanuka, Jain, Kodaline, Of Mice & Men, Razorlight, Ocean Alley, Frank Turner & The Sleeping Souls en Ed Sheeran op het podium. Bekijk hier het volledige fotoverslag van de woensdag van Sziget.


Sziget (Hongarije, donderdag)

Franz Ferdinand (foto: Andrea Roell)


Op dag twee van het festival was het een feestje met namen als Richard Ashcroft, The 1975, Yungblud, Chvrches en Franz Ferdinand. Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van Sziget-donderdag.


Sziget (Hongarije, vrijdag)

Naaz (foto: Andrea Roell)


Dag drie stond in het teken van onder meer 6lack, Tove Lo, Martin Garrix, Yeasayer, Xavier Rudd en Naaz. Foto's van deze vrijdag op Sziget vind je hier.


Sziget (Hongarije, zaterdag)

Macklemore (foto: Andrea Roell)


Het weekend op Sziget gaat goed van start met namen als Mura Masa, The National, Tamino, Roosevelt, James Blake, Richie Hawtin, Colin Benders en Macklemore. Het volledige fotoverslag van de vierde dag op Sziget vind je hier.


Sziget (Hongarije, zondag)

Post Malone (foto: Andrea Roell)


De afsluiting van het weekend, maar niet van het festival. Vandaag op het programma o.a. Years & Years, Honne, IAMDDB, Parcels, Jungle, Burak Yeter en Post Malone. Zie ook het volledige fotoverslag van de Sziget-zondag.


Sziget (Hongarije, maandag)

Florence + The Machine (foto: Andrea Roell)


Tijdens de een-na-laatste dag van Sziget kon je genieten van artiesten als Tom Odell, Catfish and The Bottlemen, David August, Coheed And Cambria en Florence + The Machine. Bekijk ook eens het volledig fotoverslag van de maandag op Sziget.


Sziget (Hongarije, dinsdag)

Twenty One Pilots (foto: Andrea Roell)


Op de slotdag kon je nog één keer een dansje wagen, headbangen of de moshpit ingaan tijdens optredens van onder meer Frank Carter & The Rattlesnakes, Johnny Marr, Foo Fighters, Idles, Black Mountain, Alma, Sigala en Twenty One Pilots. Neem eens een kijkje bij het fotoverslag van de slotdag van Sziget.


Alan Parsons Live Project (013)

Alan Parsons Live Project (foto: Nico Reinders)


Vorige week stond de Britse formatie Alan Parsons Live Project in 013 te Tilburg. Een fotoverslag vind je hier.


Prophets of Rage (TivoliVredenburg)

Prophets of Rage (foto: Tim van Veen)


Superformatie Prophets of Rage, bestaande uit leden van Rage Against The Machine, Public Enemy en Cypress Hill gaf afgelopen week een optreden in TivoliVredenburg te Utrecht. Zie het complete fotoverslag van het concert van Prophets of Rage.


A Day To Remember (Doornroosje)

A Day To Remember (foto: Philipp Schulze)


Op 19 augustus stond de Amerikaanse rockband A Day To Remember in Doornroosje te Nijmegen. Het volledige fotoverslag van het concert van A Day To Remember in Doornroosje vind je hier terug.


Afgelopen week waren we verder nog op W-Festival te Waregem in België, M'era Luna in Duitsland en bij de concerten van The Chats in Paradiso op 15 augustus en Marcheeba in het Openluchttheater Amsterdamse Bos op 18 augustus.

Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Black Mountain news

WERELDTOUR BRENGT BLACK MOUNTAIN NAAR NEDERLAND EN...De Canadese band Black Mountain komt dit jaar met een wereldtour. Met deze...

tickets2

TICKETMASTER MOET BIJ RESTITUTIE VOORTAAN OOK... Kaartjesverkoper Ticketmaster is door de consumentenbond op de vingers...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.