Paradiso voor indierocker Angel Olsen

review: Angel Olsen - 25/05 - Tivoli Vredenburg Angel Olsen
Paradiso voor indierocker Angel Olsen
Door Cartman91 op 31 juli 2019 - 14:18 De Amerikaanse indierocker Angel Olsen was twee jaar geleden voor het laatst in Nederland te bewonderen, toen in TivoliVredenburg.

In 2020 komt ze terug naar Nederland, dit keer staat ze op 6 februari in Paradiso.

Vorige maand liet ze na een lange stilte plotseling van haar horen, middels een samenwerking met Mark Ronson. Met hem schreef ze de discopopsingle True Blue. Daarnaast heeft ze een eigen single uitgebracht met de titel All Mirrors, waarmee ze ook de komst van haar nieuwe album aankondigt. Haar laatste album, My Woman, komt alweer uit 2016.

Tickets voor het concert gaan vanaf 2 augustus om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost dan 23 euro (inclusief servicekosten).

Je kan ook een reminder instellen. Dit om te voorkomen dat je de start van de voorverkoop misloopt en achter het net vist. Je ontvangt de reminder dan in je mailbox!


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Melanie C news

IN THE PICTURE: WESTERPOP, VIERDAAGSE FEESTEN, BETTY...Afgelopen week waren er weer genoeg festivals en concerten waar onze razende...

NF

AMERIKAANSE HIPHOPSTER NF NAAR MELKWEG EN ANCIENNE... Nate Feuerstein, als rapper en muzikant beter bekend als NF , bereikte met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.