Je hond of huisdieren meenemen naar een concert of theatervoorstelling

Openluchttheater Caprera
Je hond of huisdieren meenemen naar een concert of theatervoorstelling
Door sjoertb op 15 juni 2019 - 13:08 Waar kun je naartoe als je naar een concert of openluchttheater wil gaan met je honden of andere huisdier? Wij hebben een aantal locaties opgesomd die geschikt zijn voor het bezoeken van een concert of theatervoorstelling met de hond.

Ga naar het Vondelpark Openluchttheater voor allerlei gratis voorstellingen en concerten in de zomermaanden. Jeugdtheater, klassieke muziek, cabaret of de nieuwste popmuziek uit Nederland en daarbuiten. Je vindt het hier allemaal! Het theater is open van mei tot en met september en is het drukst geprogrammeerd in de weekenden. Je kunt in het vondelpark een wandeling maken met de hond en daarna een voorstelling bezoeken in het Vondelpark Openluchttheater. Het Vondelpark in het centrum van Amsterdam is een druk bezochte park met vele hondenbezitters die hier graag een wandeling met de hond maken.

De Tolhuistuin is de nieuwe culturele hotspot van Amsterdam Noord. De Tolhuistuin tovert het terrein om tot een culturele vrijplaats voor alle vormen van kunst. De Tolhuistuin is ook toegankelijk voor honden, waardoor je spontaan met de hond een kunstvoorstelling kunt meemaken in Amsterdam Noord. Met een puppy training kun je leren om je hond ook kalm mee te laten lopen tijdens een festival of concert. De puppy went aan de vele mensen om hem/haar heen, waardoor het prettiger is om een concert te bezoeken.

Tussen de duinen van Zuid Kennemerland en het bos ligt het sfeervolle openluchttheater Caprera. Hier kun je iedere zomer genieten van pop, cabaret, dans, klassiek, opera, theater en kindervoorstellingen. Openluchttheater Caprera is ook erg hondvriendelijk, waardoor je gerust met de hond hier een concert of openluchttheater kan bezoeken. De tribune van het theater is tegen een duinpan gebouwd en biedt zitplaatsen aan 1100 gasten.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso logo nieuw

PARADISO VOOR INDIEROCKER ANGEL OLSENDe Amerikaanse indierocker Angel Olsen was twee jaar geleden voor het...

NF

AMERIKAANSE HIPHOPSTER NF NAAR MELKWEG EN ANCIENNE... Nate Feuerstein, als rapper en muzikant beter bekend als NF , bereikte met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.