Lizzo terug naar Nederland voor concert in Afas Live

review: Best Kept Secret 2019 - zondag 2 juni Lizzo
Lizzo terug naar Nederland voor concert in Afas Live
Door op Afgelopen week stond Lizzo nog twee keer in een uitverkocht Paradiso Noord en afgelopen juni was de Amerikaanse te zien op Best Kept Secret. Bij beide concerten waren we aanwezig. Hier vind je onze foto's van het Lizzo concert in Paradiso Noord en hier vind je onze foto's van Lizzo op Best Kept Secret.

Vandaag wordt bekend dat ze in het najaar terugkomt naar Nederland voor een concert in Afas Live. Dit in het kader van haar Europese 'Cuz I Love You Too' tour. Op maandag 18 november speelt ze in de Amsterdamse concertzaal.

De uit Minneapolis afkomstige Lizzo verhuisde op haar negende met haar familie naar Detroit. Op jonge leeftijd vond ze haar passie in dans, zang en het bespelen van de fluit. Een instrument waarmee ze aan de Universiteit van Houston afstudeerde en recentelijk de muziekwereld mee verraste tijdens haar energieke optreden bij de BET Award show.

Lizzo wordt ook gezien als het boegbeeld van de Bodypositivity beweging en weet met haar krachtige, zelfverzekerde persoonlijkheid en bemoedigende teksten mensen wereldwijd te inspireren.

Het concert van Lizzo in Afas Live gaat op vrijdag 12 juli om 10:00 uur in de voorverkoop. Via deze link koop je tickets voor Lizzo in Afas Live. Een ticket kost 38,08 euro. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.

Bestel tickets Lizzo in AFAS Live
Tickets Lizzo
ma 18 nov
AFAS Live, Amsterdam
Paradiso logo nieuw

HAPPY MONDAYS BRENGT HUN GREATEST HITS NAAR PARADISODe Britse band Happy Mondays , afkomstig uit Manchester, werd in 1980...

rammsteinnieuws

CONCERT RAMMSTEIN IN GOFFERTPARK BINNEN MUM VAN TIJD... Vorige week werd bekend dat de Duitse metalband Rammstein naar Park De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.