Eurovisie Songfestival niet in Ziggo Dome of andere zalen in Amsterdam

Duncan Laurence
Eurovisie Songfestival niet in Ziggo Dome of andere zalen in Amsterdam
Door sjoertb op 04 juli 2019 - 18:17 Het Eurovisie Songfestival zal volgend jaar niet in Amsterdam plaatsvinden. De beoogde locatie, de Ziggo Dome, is niet beschikbaar. "Dit in verband met boekingen en reserveringen die bij nader inzien toch niet kunnen worden omgeboekt", meldt het college B&W van Amsterdam.

Ook de RAI en de Johan Cruijff ArenA zijn niet in de juiste periode beschikbaar en de AFAS Live is te klein. Verder is er gekeken of een tent van Lowlands ingezet kon worden voor het evenement. Dat concept bleek te veel haken en ogen te hebben.

Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Arnhem en Maastricht zijn nog mogelijke kandidaten. Dankzij Duncan Laurence (foto), die met zijn nummer 'Arcade' dit jaar de winnaar werd, komt de internationale muziekwedstrijd naar Nederland.

Bron: Nu.nl


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Gregory Porter

GREGORY PORTER VOOR EERSTE KEER NAAR ZIGGO DOMEDe Amerikaanse soulzanger Gregory Porter heeft in zijn bijna 10-jarige...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. RAMMSTEIN,... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REACTIES

Avatar kuifje
vr 05 jul 2019 08:49

kuifje Jammer, Ziggo Dome lijkt me de enige geschikte zaal. Comfortabele stoelen en goed geluid.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.