Nieuwe datum uitgestelde show Liam Gallagher in Vorst Nationaal bekend gemaakt

Liam Gallagher
Nieuwe datum uitgestelde show Liam Gallagher in Vorst Nationaal bekend gemaakt
Door Cartman91 op 28 juni 2019 - 12:08 Eind 2018 zou Liam Gallagher eigenlijk al zijn Europese tour doen met shows in de Ziggo Dome en Vorst Nationaal. Echter werd er door een onvoorzien conflict in het tourschema de tour uitgesteld. Voor de show in de Ziggo Dome werd er eerder al een nieuwe datum bekend gemaakt. Nu is er ook voor de Belgische show een nieuwe datum bekend.

Op 8 februari haalt de Britse zanger de show in. Tickets voor de nieuwe show zijn vanaf 3 juli om 10 uur te verkrijgen. Een kaartje kost je dan 40,20 euro (inclusief servicekosten).

Voor degenen die voor het uitgestelde concert in 2018 al een kaartje hadden gekocht zullen automatisch een nieuwe ticket ontvangen. Mocht de nieuwe datum je niet schikken dan kan je het reeds gekochte kaartje retourneren, waarna je je geld terugkrijgt. Hierover kan je dan contact opnemen met Tele Ticket Service.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Effenaar_logo news

SICK OF IT ALL, COMEBACK KID EN CANCER BATS...Het beloofd een aardig stevige avond te worden in de Eindhovense Effenaar op...

AFAS Live

SABATON MET EUROPESE TOUR LANGS LOTTO ARENA EN AFAS... De Zweedse powermetalband Sabaton komt met The Great Tour langs de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.