Burlesque icoon Dita Von Teese met Glamonatrix-tour in 2020 naar Carré en Koninklijk Circus

Dita Von Teese news_groot
Burlesque icoon Dita Von Teese met Glamonatrix-tour in 2020 naar Carré en Koninklijk...
Door Cartman91 op 24 juni 2019 - 12:36 De Amerikaanse icoon van het burlesque Dita Von Teese komt met de Glamonatrix tour naar Europa toe. Hierbij worden Nederland en België ook aangedaan. Deze tour zal in 2020 plaatsvinden.

In Nederland geeft ze twee shows in Carré op 27 maart en 28 maart. Enkele dagen later (30 maart) staat ze ook in het Brusselse Koninklijk Circus op de planken.

Bezoekers kunnen genieten van klassiekers als de 'surprise cake'-act, maar zijn er ook vier nieuwe acts te bewonderen in haar show.

Tickets voor deze shows gaan vanaf 28 juni om 11 uur (in België om 10 uur) in de voorverkoop. Een kaartje voor de Carré voorstellingen kost je tussen de 56 en 100 euro. Hoeveel een kaartje voor de Belgische show moet kosten is op het moment van schrijven niet bekend.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Kuip1

HITTEPLAN VAN KRACHT TIJDENS RAMMSTEIN CONCERT IN DE...Morgen (25 juni) staat de Duitse tanzmetall-band Rammstein in de...

Kate Tempest

NIEUWE ALBUM EN SHOW IN PARADISO VOOR KATE TEMPEST De Britse rapper Kate Tempest stond eerder dit jaar nog in Bitterzoet en op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.