Boy Azooga als supportact bij Neil Young in Ziggo Dome

boy azooga
Boy Azooga als supportact bij Neil Young in Ziggo Dome
Door op Zojuist maakt Neil Young het voorprogramma bekend voor zijn concert in de Ziggo Dome dat plaatsvindt op 10 juli.

De Canadees Neil Young geldt is al jaren een van de belangrijkste singer-songwriters in de popgeschiedenis. Met zijn begeleidingsband Crazy Horse levert hij begin jaren zeventig met 'After the Gold Rush' en 'Harvest' twee albums af.

De indie band Boy Azooga zal het voorprogramma verzorgen voor het concert van Neil Young in de Ziggo Dome. Aan deze veelzijdige band uit Cardiff ontbreekt geen één origineel geluid. Ze zijn geïnspireerd door bands als Black Sabbath, Van McCoy, Ty Segall en The Beastie Boys.

Tickets voor het concert zijn verkrijgbaar vanaf €61,60 en zijn al in de verkoop gegaan. Tickets voor het concert van Neil Young met Boy Azooga als support koop je via deze link.

Alain Clark

ALAIN CLARK IN VOORPROGRAMMA VAN MAVIS STAPLES IN CARRÉMavis Staples neemt een zanger van Nederlandse bodem mee naar haar show in...

Sfeer Sziget natuur

FESTIVAL BUITEN EUROPA? VERGEET JE VISUM VOORAL NIET! Ga je binnenkort naar een festival buiten Europa dan is er grote kans dat er...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.