Festival buiten Europa? Vergeet je visum vooral niet!

Sfeer festival natuur (Sziget)
Festival buiten Europa? Vergeet je visum vooral niet!
Door sjoertb op 19 juni 2019 - 14:04 Ga je binnenkort naar een festival buiten Europa dan is er grote kans dat er een visum of reistoestemming nodig is op daar te komen. Er komen weer geweldig festivals aan in de Verenigde Staten, Canada, India, Egypte, China, Turkije, Thailand of Indonesië. Voor al deze landen is een visum vereist. Een kleine uitzondering is Turkije, hier mag je namelijk ook met een ID-kaart je visum Turkije regelen. De andere landen hebben een paspoort nodig om een visum aan te vragen. Deze dient vaak ook nog vaak een half jaar geldig te zijn.

Wil je feesten in Amerika en dan hebben Nederlanders en Belgen geen visum nodig om hier naartoe te gaan. Als je niet langer dan 90 dagen naar Amerika wilt gaan dan dien je een ESTA voor Amerika aan te vragen. Je kan deze Esta online aanvragen en betalen met IDEAL. Lekker makkelijk en snel, je hoeft de deur niet uit! Ga je feesten in China dan is de kans groot dat je voor een visum wel langs de ambassade moet.

e-visums.nl levert allerlei soorten visa zoals het ESTA ( Amerika) of ETA ( Canada) Ze zijn als enig visumbureau telefonisch ook 7 dagen per week te bereiken als je vragen hebt over welke reistoestemming nu voor jou van toepassing is.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



boy azooga

BOY AZOOGA ALS SUPPORTACT BIJ NEIL YOUNG IN ZIGGO DOMEZojuist maakt Neil Young het voorprogramma bekend voor zijn concert in de...

Andy Burrows

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR ANDY BURROWS IN EKKO Andy Burrows komt terug naar Nederland! Hij drumde bij de band We Are...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.