Winnen: 2x2 kaarten voor Andy Burrows in EKKO

Andy Burrows
Winnen: 2x2 kaarten voor Andy Burrows in EKKO
Door sjoertb op 20 juni 2019 - 13:16 Andy Burrows komt terug naar Nederland! Hij drumde bij de band We Are Scientists en Razorlight en schreef onder andere de wereldhit ‘America’. In EKKO laat hij zijn solo-werk horen.

Op 28 juni vindt het concert plaats van Andy Burrows. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Andy Burrows'.

Deze winactie loopt tot en met 26 juni.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



boy azooga

BOY AZOOGA ALS SUPPORTACT BIJ NEIL YOUNG IN ZIGGO DOMEZojuist maakt Neil Young het voorprogramma bekend voor zijn concert in de...

tickets

CONSUMENTENBOND: TICKETKOPER MOET OOK SERVICEKOSTEN... Volgens de Autoriteit Consument & Markt en de Consumentenbond zou...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.