The Kik speelt nog een avond Boudewijn de Groot met orkest in Ahoy

The Kik
The Kik speelt nog een avond Boudewijn de Groot met orkest in Ahoy
Door sjoertb op 20 juni 2019 - 10:41 Het concert van 23 november in Ahoy van The Kik is bijna uitverkocht. Een goede reden om een extra concertavond in te plannen. Ook op 22 november zal de Rotterdamse concertzaal in het teken staan van Boudewijn de Groot, gespeeld door de Nederlandse beatgroep The Kik met orkest.

Tijdens de concerten speelt The Kik onder meer ‘Voor de overlevenden’ en ‘Picknick’ en twee klassieke albums van Boudewijn de Groot, van begin tot eind.

The Kik-zanger en gitarist Dave von Raven: "Met groot orkest het materiaal van onze grote held Boudewijn de Groot spelen in Ahoy was al een grote droom die uitkomt. Dat we er nu zelfs twee keer mogen staan durfden we in onze stoutste dromen niet te dromen. Ongelooflijk! We hebben er zoveel zin in en kunnen bijna niet wachten. Tot ziens in Ahoy!"

Vanaf maandag 24 juni om 10.00 uur start de voorverkoop van The Kik in Ahoy op 22 november via deze link.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Damon Albarn1

GORILLAZ EN BLUR-ZANGER DAMON ALBARN NAAR...De groep Gorillaz en de bands The Good, The Bad and The Queen en Blur komen...

valtifestnews.gif

LINE-UP VALTIFEST BEKEND: O.A. TODD TERRY, JOOST VAN... Het thema van Valtifest is dit jaar 'Plastic (not so) Fantastic'. Vandaag is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.