AFAS Live en Koninklijk Circus voor Alter Bridge

alterbridge
AFAS Live en Koninklijk Circus voor Alter Bridge
Door op Goed nieuws voor Alter Bridge fans. De band komt op 18 oktober met een nieuwe album en daar hoort vanzelfsprekend ook een tour bij. Nederland en België worden daarbij niet overgeslagen.

Op 10 december staan ze eerst in de Amsterdamse AFAS Live en twee dagen later (12 december) is Koninklijk Circus te Brussel aan de beurt. De band komt niet alleen, als special guest komt Shinedown spelen. Het voorprogramma wordt door The Raven Age verzorgd.

Tickets voor beide shows gaan vanaf 21 juni om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje voor de Amsterdamse show kost je dan 61,60 euro, waar je in België met prijzen tussen de 50,14 en 35,41 euro goedkoper uit bent met het aanschaffen van een kaartje.

Uiteraard kan je ook een reminder instellen. Een herinnering voor de Nederlandse kaartverkoop stel je hier in. Voor het Belgische optreden stel je hier een reminder in.BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Alter Bridge in AFAS Live
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
di 10 dec
Alter Bridge - Walk the Sky Tour
AFAS Live, Amsterdam
do 12 dec
Alter Bridge
Koninklijk Circus, Brussel
Paradiso logo nieuw

CHARLI XCX MET NIEUW ALBUM NAAR PARADISO EN ANCIENNE...De Britse zangeres en hitmaker Charli XCX brengt in september haar nieuwe...

Spot (Oosterpoort) news

THE ASTEROIDS GALAXY TOUR OOK NAAR DE OOSTERPOORT In navolging van de twee shows in Paradiso Noord komt The Asteroids Galaxy...

REACTIES

Avatar deHertog
vr 14 jun 2019 14:33

deHertog Waarom denk ik bij de foto aan JimCarrey die op een komische manier een opera zanger imiteert? Ben ik de enige die dat er in ziet?

 -1
Avatar Infadel
vr 14 jun 2019 16:18

Infadel deHertog schreef:
Waarom denk ik bij de foto aan JimCarrey die op een komische manier een opera zanger imiteert? Ben ik de enige die dat er in ziet?

Ja.

 1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.