Naaz kondigt Europese tour aan met shows in Nederland en België

Naaz
Naaz kondigt Europese tour aan met shows in Nederland en België
Door brittcrooswijk op 14 juni 2019 - 11:13 Een jaar geleden releast Naaz haar debuut EP 'Bitz of Naaz' en nu komt ze met een nieuwe track een een tour door Europa. Ze gaat met haar tour langs plaatsen als London, Parijs, Brussel en natuurlijk ook Amsterdam.

Sinds het uitbrengen van haar debuut EP gaat het hard met de muzikale carrière van Naaz. Ze stond onder andere in voorprogramma's van artiesten als Jessie J en Hayley Kiyoko, won twee Edisons en werd genomineerd voor Dutch best act door MTV EMA. Ook stond ze op meerdere Europese festivals.

Tickets voor de concerten gaan in de verkoop op maandag 17 juni om 10:00. Een kaartje kost je 15 euro in België en 19 euro in Nederland.

Overzicht data:
20-10-2019 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)
10-12-2019 - Bitterzoet, Amsterdam (tickets)

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel deze hier in voor het concert in België en hier voor het concert in Nederland.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Spot (Oosterpoort) news

THE ASTEROIDS GALAXY TOUR OOK NAAR DE OOSTERPOORTIn navolging van de twee shows in Paradiso Noord komt The Asteroids Galaxy...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. GOT7 IN ZIGGO... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.