Britse zanger Justin Hayward naar Luxor Live

review: Justin Hayward - 24-/04 - TivoliVredenburg Justin Hayward
Britse zanger Justin Hayward naar Luxor Live
Door op Britse zanger Justin Hayward komt naar Nederland. De zanger staat op vrijdag 20 september in de Luxor Live in Arnhem.

Justin Hayward is bekend als de zanger, leadgitarist en componist van de band de Moody Blues. In de afgelopen vijfenveertig jaar heeft de Moody Blues vijfenvijftig miljoen albums verkocht en talloze onderscheidingen ontvangen. Pas nadat Hayward zich in de zomer van 1966 aansloot bij de Moody Blues behaalde de band hun eerste succes met de single ‘Fly Me High’, opgevolgd door de ultieme klassieker ‘Nights in White Satin’ en uiteindelijk het toonaangevende, vernieuwende album ‘Days of Future Past’. Hayward brengt hiernaast ook solomateriaal uit en werkt samen met veel andere artiesten waaronder Mike Batt, Rick Wakeman en John Lodge.

Tickets gaan vrijdag 14 juni in de verkoop. Tickets voor de show van Justin Hayward zijn hier verkrijgbaar. Tickets voor de show zijn €38,50. Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop in gaat? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.
Melkweg nieuwe logo

ALPHABEAT NAAR OOSTERPOORT EN MELKWEGDe Deense band Alphabeat kondigt aan dat ze dit najaar optredens zullen...

tickets7

TICKETMASTER EN EVENTIM WERKEN AAN ALTERNATIEVEN... Oplichting bij het kopen van festival- en concertkaarten komt jammer genoeg...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.