Frans Pollux met band naar Carré

Frans Pollux
Frans Pollux met band naar Carré
Door op Frans Pollux geeft op 19 januari 2020 een avondvullende show in theater Carré, Amsterdam. Het wordt zijn grootste show ooit, zo maakt de Venlose singer-songwriter vandaag bekend.

Pollux staat op het podium van het beroemdste theater van Nederland met een liedjesprogramma. Hij speelt met zijn vaste band, bestaande uit BJ Baartmans, Emil Szarkowicz, Sjoerd Rutten, Rob Geboers en Alexander Op het Veld en ontvangt daarnaast een aantal gasten. In de voorstelling POLLUX DUIT CARRÉ wil Pollux uitleggen wat het leven als Venlonaar de moeite waard maakt.

Tickets gaan 22 juni om 10:00 in de verkoop. Tickets voor Frans Pollux in Carré zijn hier verkrijgbaar. Tickets prijzen zijn nog niet bekend. Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop in gaat? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.
tickets7

TICKETMASTER EN EVENTIM WERKEN AAN ALTERNATIEVEN...Oplichting bij het kopen van festival- en concertkaarten komt jammer genoeg...

Patronaat news

NOUVELLE VAGUE VIERT JUBILEUM IN PATRONAAT EN PAARD Nouvelle Vague is een Franse popgroep die newwaveklassiekers en bekende...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.