Rapper Common naar Nederland en België met Let Love Tour

common
Rapper Common naar Nederland en België met Let Love Tour
Door op De Amerikaanse rapper Common komt naar Nederland en België. Op woensdag 18 september staat de rapper in de Tivolivredenburg en op donderdag 19 september in De Vooruit.

Common is een Amerikaanse hiphopartiest en acteur. Zijn eerste grote album 'Like Water for Chocolate' was een wereldwijd succes. In 2006 werd de rapper genomineerd voor de Grammy Award voor beste rap-album. Common is ook een succesvol acteur en maakt vaak tracks voor de films waar hij in speelt. Zo won hij in 2015 nog een Oscar voor het nummer 'Glory' uit de film Selma.

Kaarten voor de show van Common in De Vooruit gaan op 14 juni om 10:00 in de verkoop. Kaarten voor de show in Tivolivredenburg zijn al te koop. Tickets voor het concert van Common in Tivolivredenburg zijn hier verkrijgbaar en Tickets voor het concert van Common in De Vooruit zijn hier verkrijgbaar. Tickets kosten tussen de €31,10 en €145.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop voor het concert in De Vooruit begint? Stel deze hier in.

Melkweg nieuwe logo

NINJA SEX PARTY NAAR MELKWEG De band Ninja Sex Party komt dit najaar voor een concert naar de Melkweg....

Melkweg nieuwe logo1

CAGE THE ELEPHANT ANNULEERT SHOW IN MELKWEG VANWEGE... Cage The Elephant heeft vandaag bekendgemaakt dat de shows van 12 tot 20...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.