Britse rapper Slowthai geeft concert in Paradiso Noord

Slowthai
Britse rapper Slowthai geeft concert in Paradiso Noord
Door op Slowthai is een Engelse rapper uit Northampton, Northamptonshire. Op zijn twee EP’s laat hij een heel gevarieerd en eigen geluid horen. Slowthai liet afgelopen zomer al zien waar hij toe in staat is, met een energieke show op Appelsap. Op 17 mei 2019 bracht hij zijn eerste studioalbum 'Nothing Great About Britain' uit. Over een paar weken is slowthai ook te zien op het Down The Rabbit Hole festival.

Vandaag is bekendgemaakt dat slowthai op 21 oktober 2019 naar Paradiso Noord komt. Eerder zette Paradiso de Engelse rapper ook al in Noord neer. Afgelopen maart stond slowthai in Grage Noord.

Tickets voor het concert in Paradiso Noord van slowthai gaan in de verkoop op 14 juni 2019 om 10:00 uur. Via deze link kan je tickets kopen voor het concert. Een kaartje kost 20 euro.slowthai in Paradiso Noord (Tolhuistuin) is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
Raphael Saadiq

RAPHAEL SAADIQ NAAR THEATER ROTTERDAM, PARADISO EN... Raphael Saadiq komt voor het eerst sinds zijn optreden op North Sea Jazz in...

Trijntje Oosterhuis

TRIJNTJE OOSTERHUIS MET NIEUW ALBUM OP CLUBTOUR... Trijntje Oosterhuis doet dit najaar een kleine clubtour. In oktober en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.