Pinkpop-acts Yungblud en Jack Savoretti naar TivoliVredenburg

Yungblud
Pinkpop-acts Yungblud en Jack Savoretti naar TivoliVredenburg
Door op TivoliVredenburg laat vandaag weten twee Pinkpop-acts gestrikt te hebben. Zowel Yungblud als Jack Savoretti staan eind oktober in de Utrechtste popzaal.

De 21-jarige Yungblud is de Engelse rocksensatie van dit moment. Hij maakt gebruik van verschillende soorten genres. Debuutalbum 21st Century Liability kwam uit in 2018 en is inmiddels alweer opgevolgd door de geweldige singles Loner, 11 Minutes en Parents en heeft onlangs met artiesten samengewerkt zoals Halsey.

Eerder stond hij in Melkweg en Doornroosje. Vandaag heeft hij bekendgemaakt dat hij op 26 oktober 2019 naar TivoliVredenburg komt.

Tickets gaan in de verkoop op vrijdag 14 juni 2019 om 10 uur. Via deze link kan je tickets kopen voor het concert. Een kaartje kost 26.35 euro.

Jack Savoretti is een Engelse solo akoestische zanger van Italiaanse afkomst. Hij heeft zes studio albums uitgebracht: Between the Minds (2007), Harder Than Easy (2009), Before the Storm (2012), Written in Scars (2015), Sleep No More (2016) and Singing to Strangers (2019.

Eerder stond hij in Paradiso en Melkweg, maar ook festivals zoals Lowlands en Pinkpop. Vandaag heeft hij bekendgemaakt dat hij op 24 oktober 2019 naar TivoliVredenburg komt.

Tickets gaan in de verkoop op vrijdag 14 juni om 10 uur. Via deze link kan je tickets kopen voor het concert. Een kaartje kost 26.55 euro.BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Jack Savoretti in TivoliVredenburg
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
do 24 okt
Jack Savoretti
TivoliVredenburg, Utrecht
za 26 okt
Yungblud
TivoliVredenburg, Utrecht
Trijntje Oosterhuis

TRIJNTJE OOSTERHUIS MET NIEUW ALBUM OP CLUBTOUR... Trijntje Oosterhuis doet dit najaar een kleine clubtour. In oktober en...

Koninklijk Circus1

WHITE LIES VIERT 10-JARIG DEBUUT VAN ‘TO LOSE MY... White Lies is een indieband uit Ealing, Londen, Engeland. De bandleden zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.