Party Animals en 2 Brothers on the 4th Floor bij jubileum Rainbow in the sky

Paul Elstak
Party Animals en 2 Brothers on the 4th Floor bij jubileum Rainbow in the sky
Door xingan op 06 juni 2019 - 10:48 Paul Elstak heeft onder andere Party Animals en 2 Brothers on the 4th Floor uitgenodigd voor het jubileumconcert rond 25 years Rainbow in the Sky. Het jubileumconcert vindt plaats op zaterdag 14 december in de Gelredome in Arnhem.

Party Animals maakt vanaf het midden van de jaren negentig naam met in eerste instantie happy hardcore en later hardcore house. De eerste drie singles belandden allemaal op de eerste plaats in de Nederlandse hitparades. De debuutsingle 'Have you ever been mellow' werd opgevolgd door 'Hava Naquila', waarmee de gouden status werd bereikt.

2 Brothers of the 4th Floor is sinds 1990 een voornaam muzikaal exportproduct. De gebroeders Martin en Bobby Boer staan aan de basis van de formatie, maar de grote doorbraak komt in 1993 als rapper René Philips (D-Rock) en zangeres Desirée Manders (Des’Ray) worden ingeschakeld. Hun eerste samenwerking resulteert in onder andere 'Never Alone' en 'Dreams', waarmee de nummer 1-positie wordt bereikt.

De kaartverkoop is vandaag gestart. Een ticket kost je €39,95. Er zijn ook golden circle tickets beschikbaar voor €49,95. Hiermee kan je in een exclusief gebied rond het podium. Tickets voor het jubileum Rainbow in the sky zijn hier verkrijgbaar.




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Of Monsters And Men

OF MONSTERS AND MEN NAAR TIVOLIVREDENBURG EN DE ROMA Of Monsters and Men komt weer naar de lage landen. De IJslandse band heeft...

Martin Garrix

MARTIN GARRIX NOODGEDWONGEN OM ALLE SHOWS DE KOMENDE... De nummer 1 DJ van de wereld Martin Garrix zal de komende maand...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.