Martin Garrix noodgedwongen om alle shows de komende maand te annuleren i.v.m. enkelbreuk

review: Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag Martin Garrix
Martin Garrix noodgedwongen om alle shows de komende maand te annuleren i.v.m. enkelbreuk
Door op De nummer 1 DJ van de wereld Martin Garrix zal de komende maand noodgedwongen even rustig aan moeten doen, zo wordt bekend via een bericht dat Martin zelf op social media plaatste (zie hieronder). Bij een show in Las Vegas sprong hij van het podium af, wat niet helemaal goed ging. Toen dacht hij nog aan een kneuzing. Inmiddels is duidelijk dat hij toch een breuk in zijn enkel heeft.

Hierdoor zal hij onder het mes gaan, waardoor hij sowieso de komende vier weken niet kan optreden. Hierdoor komt ook zijn show in Paradiso te vervallen. Deze show zou in het teken van War Child staan. Wel wordt deze show vooruit geschoven en op een later moment ingehaald, wanneer precies is nog onduidelijk. De volledige opbrengst van de kaartverkoop van dat concert gaat overigens geheel naar War Child toe.

Naast dit optreden in Paradiso zal ook zijn optreden op het IJslandse Secret Solstice geen doorgang kunnen vinden. Of ook andere Europese festivals in gevaar komen is nog niet bekend.
GelreDomenieuws

PARTY ANIMALS EN 2 BROTHERS ON THE 4TH FLOOR BIJ...Paul Elstak heeft onder andere Party Animals en 2 Brothers on the 4th Floor...

Koninklijk Circus

LINDSEY STIRLING VOEGT EXTRA SHOW TOE IN HET... Lindsey Stirling is een Amerikaanse violiste, danseres,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.