Maxi Jazz naar 013 en Metropool Enschede

Maxi Jazz
Maxi Jazz naar 013 en Metropool Enschede
Door op De Britse rapper dj/rapper Maxi Jazz komt naar Nederland. Maxi Jazz staat op 4 oktober in de Metropool Enschede en op 5 oktober in 013, Tilburg. Hij belooft in Enschede en Tilburg een personal dj set te geven.

De Britse electronica groep Faithless, met DJ/vocalist Maxi Jazz als frontman, leidde midden jaren 90 een nieuwe 'dance era’ in en stond jaren lang aan de top. Het debuutalbum ‘Reverence / Irreverence’ met hits zoals ‘Salva Mea’ en ‘Insomnia’ wordt beschouwd als regelrechte klassieker en ook later werk als ‘God is A DJ’ doet het nog altijd goed op de dansvloer. In de jaren die volgden waarin Faithless stopte en later toch weer doorging, bleef Maxi Jazz op verschillende fronten actief. Zo wist Maxi Jazz ook solo de grote festivals als Glastonbury, Pinkpop en Werchter ouderwets stuk te draaien.

De kaartverkoop voor beide concerten is al begonnen. Kaarten voor de show van Maxi Jazz in de Metropool kosten €24,25 en zijn hier te koop en kaarten voor de show van Maxi Jazz in 013 kosten €20,90 en zijn hier te koop.
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Maxi Jazz in Metropool Enschede (voormalig Atak)
Tickets Maxi Jazz
KIES TICKET
vr 04 okt
Maxi Jazz (Faithless - personal DJ set)
Metropool Enschede (voormalig Atak), Enschede
za 05 okt
Maxi Jazz (Faithless - Personal DJ set)
013, Tilburg
Paradiso logo nieuw

EXTRA SHOW MAC DEMARCO IN PARADISOGoed nieuws voor fans van Mac DeMarco , na het snel uitverkopen van zijn...

Melkweg nieuwe logo

EXCLUSIEVE NL-SHOW VAN CULT OF LUNA IN MELKWEG Cult of Luna was afgelopen weekend te zien op FortaRock. Dat smaakte naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.