Dotan in september terug op het podium in Paradiso

Dotan
Dotan in september terug op het podium in Paradiso
Door op Singer/songwriter Dotan Harpenau , die vorig jaar april in opspraak raakte toen bleek dat hij zijn carrière en populariteit een boost had gegeven met tientallen nepaccounts op sociale media, heeft afgelopen week een nieuwe single gelanceerd. Dit nummer 'Numb' gaat over de periode dat hij 'verdoofd' was doordat zijn online bedrog was uitgekomen.

Vandaag wordt bekend dat de lancering van deze single niet op zichzelf staat. Dotan gaat namelijk ook weer optreden. Op maandag 23 september 2019 geeft hij een concert in de Grote zaal van Paradiso. Met deze zaal werkte hij ook samen rond zijn 7 Layers festival.

Tickets voor het concert van Dotan in Paradiso gaan op vrijdag 7 juni in de voorverkoop en kosten 28 euro. Via deze link koop je tickets voor Dotan in Paradiso. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.

Hier bekijk je de nieuwe single van Dotan:Melkweg nieuwe logo

EXCLUSIEVE NL-SHOW VAN CULT OF LUNA IN MELKWEG Cult of Luna was afgelopen weekend te zien op FortaRock. Dat smaakte naar...

Douwe Bob

DOUWE BOB SUPPORTACT BIJ PHIL COLLINS EN SHERYL CROW... Over twee weken treedt Phil Collins op in het Goffertpark in Nijmegen....

REACTIES

Avatar Haario
di 04 jun 2019 17:22

Haario Heel de zaal vol trollen? :D

 1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.