Milow viert tienjarig jubileum met Antwerp Philharmonic Orchestra in Carré

Milow
Milow viert tienjarig jubileum met Antwerp Philharmonic Orchestra in Carré
Door op Milow komt op maandag 2 maart met een bijzondere show naar Koninklijk Theater Carré Amsterdam. Het is dit jaar exact tien jaar geleden dat de zanger internationaal doorbrak met de hit 'Ayo Technology'. Dat jubileum viert de zanger samen met het Antwerp Philharmonic Orchestra tijdens deze show van zijn Lean Into Me tour.

Tijdens de show brengt Milow een mix van zijn bekendste hits en nummers van zijn zesde album 'Lean Into Me'. Op dit album keert hij terug naar de sound uit zijn beginperiode. De begeleiding van Milow is deze avond aan het Antwerp Philharmonic Orchestra, waarmee hij ook het podium deelde tijdens de afgelopen editie van Night of the Proms.

Tickets gaan op vrijdag 7 juni om 10:00 in de verkoop en kosten tussen de €35 en €45. Via deze link koop je tickets voor Milow in Carré. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.
Bestel tickets Milow in Koninklijk Theater Carré
Tickets Milow
ma 02 mrt
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
€ 35,00 - 45,00
Douwe Bob

DOUWE BOB SUPPORTACT BIJ PHIL COLLINS EN SHERYL CROW...Over twee weken treedt Phil Collins op in het Goffertpark in Nijmegen....

sportpaleisnews.jpg1

SPORTPALEIS VOOR LIL KLEINE Na twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome te hebben gestaan, wat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.