The Asteroids Galaxy Tour met 10-jarig jubileumtour naar Paradiso Noord

The Asteroids Galaxy Tour news_groot
The Asteroids Galaxy Tour met 10-jarig jubileumtour naar Paradiso Noord
Door op Het Deense duo The Asteroids Galaxy Tour bestaat dit jaar alweer tien jaar. Om dit jubileum te vieren gaan ze op de Europese tour. Tijdens deze tour wordt Amsterdam niet overgeslagen.

The Asteroids Galaxy Tour werd vooral bekend dankzij de hits The Golden Age en Heart Attack. Ze waren in het verleden te zien op festivals als Lowlands en Pinkpop, maar de laatste jaren was het opvallend stil. Tot april dit jaar, toen ze de nieuwe single Wave Teng uitbrachten.

Op 24 oktober staan ze dan in Paradiso Noord. Tickets gaan vanaf 31 mei om 11 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost je dan 25,50 euro (inclusief servicekosten).

Om ervoor te zorgen dat je op tijd klaar zit voor de start van de voorverkoop kan je je aanmelden voor onze ticketreminder.


Bestel tickets The Asteroids Galaxy Tour in Paradiso Noord (Tolhuistuin)
Tickets The Asteroids Galaxy Tour
do 24 okt
Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam
€ 25,50
Alan Parsons Live Project

013 EN KURSAAL OOSTENDE VOOR ALAN PARSONS LIVE PROJECTDe Britse icoon Alan Parsons begon zijn carrière als geluidstechnicus bij...

Jambinai

KOREAANSE POST-ROCKERS JAMBINAI VOOR ZES OPTREDENS... De Koreaanse groep Jambinai komt naar Nederland en België. De groep staat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.