Amerikaanse soulzangeres Oleta Adams ook naar Koninklijk Theater Carré

Oleta Adams
Amerikaanse soulzangeres Oleta Adams ook naar Koninklijk Theater Carré
Door xingan op 28 mei 2019 - 11:42 De Amerikaanse soulzangeres Oleta Adams komt op 24 maart 2020 met een nieuwe theatershow naar Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, als onderdeel van haar theatertour. Het was eerder al bekend dat ze concerten in de TivoliVredenburg en Muziekgebouw Eindhoven ging geven.

Oleta Adams heeft haar roots in de gospel maar maakt graag uitstapjes naar soul, jazz r&b, urban en pop. Met haar krachtige stem heeft ze sinds haar debuutalbum 'Circle of One' muziekliefhebbers over de hele wereld weten te beroeren. Haar theatershow in Carré is onderdeel van een ruim twee weken durende theatertour door Nederland. Tijdens deze nieuwe tour trakteren Adams en haar band de Nederlandse fans op een sfeervol programma, waarin zowel nieuwe nummers als bekende hits voorbijkomen.

De kaartverkoop start op zaterdag 1 juni om 10.00 uur. Tickets zijn tussen de €38,08 en €51,52 en zijn hier verkrijgbaar. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Jambinai

KOREAANSE POST-ROCKERS JAMBINAI VOOR ZES OPTREDENS...De Koreaanse groep Jambinai komt naar Nederland en België. De groep staat...

lucky chops

LUCKY CHOPS NAAR NEDERLAND VOOR DRIE CONCERTEN IN... De Amerikaanse brassband Lucky Chops komt in november 2019 voor drie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.