Paul Elstak naar Gelredome ter ere 25e verjaardag van Rainbow In The Sky

Paul Elstak
Paul Elstak naar Gelredome ter ere 25e verjaardag van Rainbow In The Sky
Door op Paul Elstak treedt op zaterdag 14 december op in de Gelredome ter ere van de 25e verjaardag van zijn hit 'Rainbow In The Sky'.

Naast zijn hits uit de jaren negentig, wist Elstak meer recent ook nog successen te boeken. In 2010 scoorde hij met Turbo, de soundtrack van de gelijknamige New Kids-film. Ook werkte hij mee aan de hits van Jebroer, 'Kind van de Duivel' en 'Engeltje'. In de komende weken worden ook de namen van gastartiesten bekend gemaakt, met wie Elstak al heeft samengewerkt of in de toekomst nog mee zal werken. Het optreden zal het eerste dj-concert in de Gelredome worden sinds 2007. De deuren van het Gelredome gaan open om 18:00 uur. Van 20:00 uur tot 23:00 zal er gedanst worden op de hits van Paul Elstak.

De kaartverkoop voor de show begint op 6 juni 10:00 uur. Een ticket kost je 39,95 euro. Er zijn ook golden circle tickets beschikbaar voor 49,95. Hiermee kan je in een exclusief gebied rond het podium.

Bestel tickets DJ Paul Elstak in Gelredome
Tickets DJ Paul Elstak
za 14 dec
Gelredome, Arnhem
€ 39,95 - 49,95
The vamps

THE VAMPS NAAR DE MELKWEG EN ANCIENNE BELGIQUE The Vamps komen terug naar Nederland en België. Op zaterdag 2 november...

ladygaganews.jpg

TERUGBLIK OP DE HITS VAN LADY GAGA Getalenteerd, veelzijdig en nog steeds jong, Lady Gaga heeft al een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.