Villagers in november naar LantarenVenster, Burgerweeshuis en Het Depot

review: Villagers - 13/11 - Melkweg
Villagers in november naar LantarenVenster, Burgerweeshuis en Het Depot
Door RobZ op 24 mei 2019 - 11:23 In november komt de Ierse indiefolkband Villagers naar Nederland en België om hun nieuwste album 'The Art of Pretending To Swim' ook indoor voor te stellen. Het was al bekend dat Villagers komende zomer te zien is op Moods Festival in Brugge en Into The Great Wide Open op Vlieland.

Op zijn laatste album vindt Conor O'Brien Villagers opnieuw uit: een soulvolle, gelaagde sound wordt gecombineerd met toegankelijke melodieën. Ineens maakt hij ook spirituele jazz, werkt hij met een (Nederlandse) fluitist en gebruikt hij samples van gospel- en soullegendes als The Dixie Hummingbirds en Donnie Hathaway. En ondertussen behoudt O'Brien de ruimte die Villagers altijd heeft gekenmerkt, die ervoor zorgt dat de kleinste details in zijn muziek soms het allerhardst aankomen.

De kaartverkoop voor het concert van Villagers in LantarenVenster is per direct begonnen. Een ticket kost je ongeveer 20 euro. Via deze links koop je ticket:

08-11-2019 - LantarenVenster, Rotterdam (tickets)
17-11-2019 - Burgerweeshuis, Deventer (tickets)
18-11-2019 - Het Depot, Leuven (tickets)





Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Hillbilly Moonshiners news

THE HILLBILLY MOONSHINERS HET LAND ROND MET 'BOTTOMS...Na diverse shows op podia en festivals in heel Europa, kondigen The...

Ziggo Dome

ZIGGO DOME VOOR KERSVERSE EUROVISIE SONGFESTIVAL EN... Het zijn mooie tijden voor Duncan Laurence en zijn fans. Een week geleden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.