Tour Broncho langs het Stroomhuis en Paradiso

Broncho
Tour Broncho langs het Stroomhuis en Paradiso
Door op Broncho is een Amerikaanse indie-rockband uit Norman, Oklahoma. De band werd gevormd in Norman in 2010. De huidige bezetting bestaat uit Ryan Lindsey op gitaar en zang, Ben King op gitaar, Penny Pitchlyn op bas en Nathan Price op drums. Hun vierde album "Bad Behavior" kwam uit in 2018. Beschreven als iets meer "pop" dan hun vorige inspanningen, is het toch goed ontvangen.

Eerder stonden ze in Paradiso en V11. Vandaag hebben ze bekendgemaakt dat ze op 9 oktober 2019 een show geven in Paradiso en een dag later, 10 oktober dus, in het Stroomhuis in Eindhoven. Effenaar organiseert dit concert.

Tickets voor de concert in Paradiso en Stroomhuis gaan in de verkoop op vrijdag 24 mei 2019 om 10 uur. Via deze link kan je tickets kopen voor het Broncho concert in Paradiso.
en hier kan je terecht voor tickets voor de show in Stroomhuis, Eindhoven.013tilburgklein

DENZEL CURRY MET NIEUW ALBUM VOOR EXCLUSIEVE SHOW... Denzel Curry is een Amerikaanse rapper, zanger en songwriter. Opgegroeid in...

Artis

PROGRAMMA ZOOMERAVONDEN IN ARTIS BEKEND: O.A. JEANGU... Deze zomer kun je weer genieten van de Zoomeravonden in Artis. Vanaf 1 juni...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.