Winnen: 2x2 kaarten voor The Lachy Doley Group in Melkweg

Lachy Doley
Winnen: 2x2 kaarten voor The Lachy Doley Group in Melkweg
Door op De Australische Lachy Doley wordt door grootheden als Bootsy Collins, Glenn Hughs en Jimmy Barnes geprezen als een van de belangrijkste blues en soul Hammondspelers ter wereld. Samen met zijn band die bestaat uit drummer Jackie Barnes en bassist Joel Burton speelt hij wereldwijd voor uitverkochte zalen en op belangrijke festivalpodia als Bospop en Montreal Jazz.

Op 30 mei speelt The Lachy Doley Group in Melkweg. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'The Lachy Doley Group'.

Deze winactie loopt tot en met 27 mei.

10cc

10CC VOEGT DRIE SHOWS IN DE BENELUX TOE AAN TOURDe Britse groep 10cc komt volgend jaar in april terug naar de lage landen....

Concert sfeer

IN 2020 GEEFT SWEET CAROLINE VOLLEDIGE THEATERTOUR... Sweet Caroline , The Ultimate Tribute to Neil Diamond komt in het voorjaar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.