Frank Carter & The Rattlesnakes samen met Kid Kapichi op tour langs de Melkweg en Trix

Frank Carter
Frank Carter & The Rattlesnakes samen met Kid Kapichi op tour langs de Melkweg en Trix
Door op De Britse formatie Frank Carter & The Rattlesnakes heeft onlangs de nieuwe plaat The End Of Suffering uitgebracht en komt dan ook met een Europese tour aanzetten. Nederland en België worden uiteraard ook aangedaan.

Tijdens deze tour zal Kid Kapichi het voorprogramma verzorgen. Na de aftrap van de tour in Parijs op 28 oktober staan ze een dag later (29 oktober) in de Melkweg te Amsterdam. Vervolgens zijn ze in België te zien op 9 november in Trix te Antwerpen.

Tickets voor deze shows gaan vanaf 24 mei om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje voor de Amsterdamse show kost je 23 euro in de voorverkoop, voor een ticket in Antwerpen betaal je 25 euro per stuk (kosten inclusief servicekosten).

Meld je aan voor onze ticketreminder voor het Amsterdamse concert om er zeker van te zijn dat je de kaartverkoop niet misloopt!

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Frank Carter & The Rattlesnakes in Melkweg
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
di 29 okt
Frank Carter & The Rattlesnakes + support
Melkweg, Amsterdam
za 09 nov
Frank Carter & The Rattlesnakes
Trix, Antwerpen
€ 25,00
Concert sfeer

IN 2020 GEEFT SWEET CAROLINE VOLLEDIGE THEATERTOUR... Sweet Caroline , The Ultimate Tribute to Neil Diamond komt in het voorjaar...

Paard

FRANSE BAND KO KO MO MET TWEEDE ALBUM OP TOUR DOOR... Twee jaar geleden bracht de Franse band Ko Ko Mo hun debuutalbum...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.