Winnen: 2x2 kaarten voor Plug In met Typhoon

Typhoon
Winnen: 2x2 kaarten voor Plug In met Typhoon
Door op Op 24 mei vindt in het Tilburgse poppodium 013 een nieuwe editie van Plug In plaats. Deze keer is Typhoon uitgenodigd.

Plug In wordt in samenwerking met het interview-platform FaceCulture georganiseerd. Martin Kuiper leidt de avond en gaat met Typhoon in gesprek over zijn muziek. Bezoekers mogen vrijuit vragen stellen tijdens de avond.

Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor Plug In: Typhoon!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Typhoon'.

Deze winactie loopt tot en met 20 mei.festivalinfonieuwlogo

DEZE WEEK IN DE VOORVERKOOP: O.A. DUNCAN LAURENCE,...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

NDSM werf

RICHIE HAWTIN & MODESELEKTOR IN OKTOBER NAAR NDSM-LOODS De twee grote acts Richie Hawtin en Modeselektor uit de dance scene staan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.