Dope Lemon komt naar Nederland en België

Dope Lemon
Dope Lemon komt naar Nederland en België
Door op Dope Lemon komt naar Nederland en België. De Australische zanger speelt op 13 september in de Ancienne Belgique, op 14 September in de Melkweg en op 15 september in Doornroosje.

Dope Lemon is sinds 2016 de artiestennaam van de Australische Angus Stone. De zanger is wereldwijd bekend als de helft van de populaire songwriterfamilie Angus & Julia Stone. In juli dit jaar is hij terug met een nieuw album 'Smooth Big Cat', vernoemd naar de mystieke onbezorgde mens die met een whiskey in de hand kan genieten van een goede plaat. Een prettige laid back vibe die je goed terug hoort in zijn nieuwste single 'Hey You'.

Een kaartje voor de show in Ancienne Belgique kost €19, een kaartje voor de show in de Melkweg kost €25,30 en een kaartje voor de show in Doornroosje kost €22. De kaartverkoop voor de concerten begint op vrijdag 17 mei om 10:00.

Overzicht data:
13-09-2019 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)
14-09-2019 - Melkweg, Amsterdam (tickets)
15-09-2019 - Doornroosje, Nijmegen (tickets)


A Giant Dog

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR A GIANT DOG, THE MOLOCHS EN...In het Tilburgse poppodium Hall of Fame kun je op 24 mei terecht voor een...

Mercy John

MERCY JOHN KONDIGT 'LET IT GO EASY TOUR' AAN Zanger Mercy John kondigt 'Let It Go Easy Tour' aan. De Nederlandse zanger...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.