Coeur De Pirate naar Koninklijk Circus in Brussel

review: Coeur de Pirate - 28/11 - Melkweg Coeur de Pirate
Coeur De Pirate naar Koninklijk Circus in Brussel
Door op Coeur De Pirate, die eigenlijk Béatrice Martin heet, is een Canadese zangeres en pianiste. Ze lanceerde haar eerste album, Cœur de pirate, op 16 september 2008 in Quebec en op 20 april 2009 in Frankrijk. In 2011 en 2014 volgden haar albums Blonde en Trauma. In 2016 bracht ze haar album 'Roses' uit.

Eerder stond Coeur De Piratein Paradiso en Melkweg. Vandaag heeft ze bekendgemaakt dat ze op zondag 2 februari 2020 naar Het Koninklijk Circus in Brussel komt.

Tickets voor het concert gaan in de verkoop op vrijdag 10 mei 2019 om 10 uur. Via deze link kan je tickets kopen. Een ticket kost tussen de 29.43 en 41.42 euro.

Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop in gaat? Dat kan! Via deze link kan je instellen dat je een email ontvangt als de kaartverkoop in gaat.

Bestel tickets Coeur de Pirate in Koninklijk Circus
Tickets Coeur de Pirate
zo 02 feb
Koninklijk Circus, Brussel
Mercy John

MERCY JOHN KONDIGT 'LET IT GO EASY TOUR' AANZanger Mercy John kondigt 'Let It Go Easy Tour' aan. De Nederlandse zanger...

bozar

HERBIE HANCOCK IN NOVEMBER NAAR BRUSSEL EN UTRECHT In november komt jazzgigant Herbie Hancock voor een concert naar Bozar en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.