Milow in februari 2020 naar Lotto Arena

milowgr
Milow in februari 2020 naar Lotto Arena
Door op In 2019 is het precies tien jaar geleden dat Milow Europees doorbrak met zijn hit 'Ayo Technology'. Na het Europese deel van zijn 'Lean Into Me Tour' kan een optreden in zijn geboortestad Antwerpen niet missen.

Sinds de doorbraak van Milow in de Benelux is hij uitgegroeid tot een vaste waarde binnen Europa. Zijn internationale debuutplaat haalde platina in België, Duitsland en Zwitserland en was goed voor goud in Nederland, Frankrijk en Oostenrijk. Op 31 mei verschijnt het nieuwe album 'Lean Into Me'. Hiermee keert hij terug naar het pure songwriting en de sound uit zijn beginperiode. Onlangs verscheen de tweede single 'HELP'.

Op 15 februari 2020 staat Milow in de Lotto Arena te Antwerpen. De kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 10 mei om 10:00. Over de ticketprijzen hebben we nog geen informatie. Tickets voor het concert van Milow koop je via deze link.

Bang om de verkoop te missen? Stel hier een reminder in.

Bestel tickets Milow in Lotto Arena
Tickets Milow
za 15 feb
Lotto Arena, Antwerpen
Martijn Fischer

MARTIJN FISCHER ZINGT HITS VAN HAZES IN CONCERTGEBOUWMartijn Fischer brengt ook een ode aan André Hazes in Het Concertgebouw. De...

thrice_newss.jpg

REFUSED EN THRICE SAMEN OP TOUR LANGS DE MELKWEG EN... Refused en Thrice gaan samen op tour. De bands staan op 3 november in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.