Refused en Thrice samen op tour langs de Melkweg en Ancienne Belgique

review: Thrice - 17/6 - Melkweg Thrice
Refused en Thrice samen op tour langs de Melkweg en Ancienne Belgique
Door op Refused en Thrice gaan samen op tour. De bands staan op 3 november in de Melkweg en op 7 november in Ancienne Belgique.

Thrice is een posthardcoreband uit Irvine, Californië. Sinds 1998 volgt de band het pad van de post-hardcorescene. Het Californisch kwartet zit ondertussen al aan 10 studioalbums die elk op hun eigen manier vernieuwend, maar toch herkenbaar zijn.

Refused is een hardcorepunkband uit Umeå, Zweden. Het album The Shape of Punk to Come wordt nog steeds gezien als een van de meest invloedrijke new-school hardcore albums allertijden. Op 10 januari 2012 kondigde de band een reünie aan. Ze hebben dat jaar weer op een aantal festivals gespeeld, waaronder het Portugese Optimus Alive! en Lowlands.

Kaarten voor zijn Ancienne Belgique zijn €31 en gaan op donderdag 9 mei om 10:00 in de verkoop en kaarten voor de Melkweg zijn €29,90 en gaan op vrijdag 10 mei om 10:00 in de verkoop.

Overzicht data:
03-11-2019 - Melkweg, Amsterdam (tickets)
07-11-2019 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in voor de show in de melkweg en hier een ticketreminder voor de show in Ancienne Belgique.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Refused / Thrice in Melkweg
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
zo 03 nov
Refused / Thrice
Melkweg, Amsterdam
Milow

MILOW IN FEBRUARI 2020 NAAR LOTTO ARENAIn 2019 is het precies tien jaar geleden dat Milow Europees doorbrak met...

Ahoy Rotterdam

WINNEN: 3X2 KAARTEN VOOR GEORGE EZRA IN AHOY ROTTERDAM Deze winactie is afgelopen. We wensen de winnaars van de tickets heel veel...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.