Winnen: 3x2 kaarten voor George Ezra in Ahoy Rotterdam

review: George Ezra - 30/10 - AFAS Live George Ezra
Winnen: 3x2 kaarten voor George Ezra in Ahoy Rotterdam
Door Cartman91 op 06 mei 2019 - 15:41 Deze winactie is afgelopen. We wensen de winnaars van de tickets heel veel plezier!

George Ezra is een jonge Britse singer-songwriter die vooral bekend is van zijn hits Budapest, Shotgun en Listen To The Man (in de videoclip van laatstgenoemde is ook Sir Ian McKellen te zien).

Op 13 mei staat George in de Rotterdamse Ahoy en jij kan er gratis en voor niks bij zijn! Hoe? Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je aleen maar een mailtje te sturen naar [email protected]. Zet hierin je volledige naam en geef de email als onderwerp 'George Ezra'. Emailadressen en namen worden na deze winactie weer uit onze mailbox verwijderd. We slaan deze dus niet op. Heel veel succes!

Deze actie loopt t/m a.s. vrijdag 10 mei.





Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



thrice_newss.jpg

REFUSED EN THRICE SAMEN OP TOUR LANGS DE MELKWEG EN...Refused en Thrice gaan samen op tour. De bands staan op 3 november in de...

Why Don't We1

WHY DON'T WE KEERT TERUG NAAR 013 EN TIVOLIVREDENBURG Eind dit jaar keert de boyband Why Don't We terug naar Nederland met maar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.