K-pop act Monsta X voor concert naar AFAS Live

review: Monsta X - 20/06 - AFAS Live Monsta X
K-pop act Monsta X voor concert naar AFAS Live
Door op De Zuid-Koreaanse popgroep Monsta X komt op 3 juli 2019 naar de AFAS-Live in het kader van hun wereldtour naar Nederland. 몬스타엑스 oftewel Monsta X is een populaire K-pop act. Hun stijl varieert van funk naar tropical house en ballads. Ook zijn duidelijke EDM en R&B invloeden te horen.

Monsta X heeft op 18 februari het album 'Take.2: We Are Here' uitgebracht. Eerder hadden ze al bekendgemaakt dat ze met het album een wereldtour gaan doen en op 3 juli 2019 in Amsterdam optreden. Nu is dus bekend waar en wanner.

Op 20 juni 2018 waren ze voor het laatst in Nederland met de wereldtour 'The Connect' in AFAS Live. We waren voor een fotoverslag aanwezig bij deze spectaculaire show. Hier check je onze Monsta X foto's.

Tickets gaan in de verkoop op vrijdag 10 mei 2019 om 10 uur. tickets kosten tussen de 61.60 en 190 euro. Via deze link koop je tickets voor Monsta X in Afas Live. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen! Hier stel je een ticketreminder in.
Why Don't We1

WHY DON'T WE KEERT TERUG NAAR 013 EN TIVOLIVREDENBURGEind dit jaar keert de boyband Why Don't We terug naar Nederland met maar...

Maan

MAAN BEGIN 2020 OP CLUBTOUR LANGS O.A.... Gisteren (5 mei) was Maan nog een van de ambassadeurs van de vrijheid...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.